Алфа Гарлик е фирма, която доставя до дома или офиса Ви, вкусни хранителни продукти. Слолгънът ни е – Естествено чиста храна! Как се появи всичко това?


Всеки един от нас, поне веднъж в живота си, се е сблъсквал с продукти, които на пръв поглед изглеждат прекрасни, но опитвайки ги нямат нито вкус, нито мирис. Трудното разграничаване на вкусната от безвкусната храна, ни подтикна само да чакаме неделята. Още от ранни зори, се качвахме на колата и обикаляхме България. Родопи, Рила, Пирин, Тракия… купувахме хранителни продукти, които бяха с друг вкус, с друг вид, друго излъчване. Излъчването на хората, които ги произвеждаха, в малки ферми, в семейни мандри, в големи дворове. Доматите, ах, доматите – големи, месести, сладки, който ги е опитал веднъж, само тях търси. Кашкавалът и сиренето – вкусни, пресни, чупиш директно от питите, като едно време. Каймата – червена, ароматна, от току що заклано теле. Това е нашата храна. Винаги, когато имахме време, се запознавахме с нови хора, различни религии, култура и начин на контактуване. Виждаш, как се доят кравите, как пасат овците и козите, как жените берат боровинките и горските ягодки и с лек жест, те канят да опиташ. Да, бяхме забравили всичко това. Бяхме избягали от тези мигове или по- скоро градът ни погълна, в своето забързано ежедневие. С моментите, в които нямаш време да пазаруваш, отваряш телефона и поръчваш нещо бързо за хапване, защото и днес, цял ден нищо не си ял. И да, има много места, от които да поръчаш онлайн храна, но смея да твърдя, че нашата е по- различна. Защото, освен храна, във всеки пакет ние слагаме и част от нашата енергия, усмивка и желание за работа!

Надяваме се, да удовлетворим желанието Ви за Естествено чиста храна и с нашите знания за това. Години наред, част от екипа ни е работил в управлението на най- голямата белгийска верига супермаркети, в отдела за био и органични храни. Това ни помогна и при създаването на нашия виртуален магазин, където всеки продукт е изпитан, опитан и вкусен! Ние предлагаме малко, но внимателно селектирани, качетсвени хранителни продукти, от малки ферми и земеделски производители. Доставяме ги до вашата врата с хладилни автомобили, специално пригодени за храна и одобрени от БАБХ.

Поръчайте, Естествено чиста храна, с доставка до дома!

Бабек, Трайни сурово- сушени колбаси, Деликатеси