Яйцата на Ангелов - здравословно хранене с качествени продукти - Естествено чиста храна, с доставка до дома - Alfa Garlic
Яйцата на Ангелов – здравословно хранене с качествени продукти
0
Яйца XXL с двоен жълтък от свободни кокошки
 
Как избираме производителите, които ви предлагаме на нашия сайт?
Здравословното хранене се състои от качествени продукти, а когато говорим за животински продукти водещо е и хуманното отношение към тях. Представяме ви фамилната фирма “Ангелов”, гр. Пещера. Фермара е ориентирана към алтернативни начини за производството на яйца. „Хуманитарното отношение към животните ни интересува и поради тази причина не отглеждаме кокошки в клетки, а само свободно и подово“ – споделя Ангелов. ЕТ “Ангелов” започва дейността си през 1992 г. През 1996 г. е открита първата ферма за производство на яйца от свободни кокошки в гр. Пещера – район в подножието на Родопите. Тя се явява и първата ферма от такъв тип в България. Днес капацитетът на фермите е 65 400 птици подово отглеждане и 102 500 свободно отглеждане.
С какво се хранят?

Яйцата им са с много високо качество, тъй като в храненето на животните се използват единствено продукти на растителна основа. От дажбите са изключени изцяло отпадъчни продукти като рибно и трупно брашно. Разполагат и с автоматизация, която отстранява замърсените и спукани яйца. Фирмата е фамилна и разполага със всички сертификати, които се изискват в България и Европейския съюз, включително и европейския КАТ сертификат (контрол на ферми отглеждащи птици по алтернативни технологии) с централа в Германия. Фермата отговаря на европейската директива 1999 и регламент 589 за хуманно отношение към птиците. Фирмата разполага с подрастваща волиера, където малките пилета се отглеждат в среда близка до естествената. Всички знаем за консумацията на яйца: ползи за организма от тях има за нашето здраве и енергичност. Освен това те са едни от най-разпространените продукти, които употребяваме всекидневно. Класифицират се като суперхрана, благодарение на полезните свойства, които притежават.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

TOP

X